Projectbegeleiding

Voordat er met uw verbouwing wordt begonnen, kan BBN-H de benodigde tekeningen, berekeningen en werkomschrijvingen leveren.

Projectbegeleiding

Voordat er met uw verbouwing wordt begonnen, kan BBN-H de benodigde tekeningen, berekeningen en werkomschrijvingen leveren. Indien gewenst kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte en concurrerende aannemer, die voor u de werkzaamheden uitvoert. Tijdens de verbouwing kunnen wij u eventueel ondersteunen door tussentijdse controles uit te voeren, bouwvergaderingen met de aannemer bij te wonen en de controle van de eindoplevering uit te voeren.

Aanleveren Bouwkundige tekeningen 

Op basis van de door BBN-H aangeleverde tekeningen kunnen de benodigde vergunningen worden aangevraagd en de aannemer aan het werk. BBN-H levert de tekeningen gebaseerd op de bestaande bebouwing en de nieuwe situatie aan, inclusief doorsneden, aanzichten, funderingsplan, verdiepingsvloeren, dakconstructie en uitgewerkte detail tekeningen.

"Korte lijnen, kennis van zaken en een persoonlijke benadering, dat is de kracht van BBN-H!"

Aanleveren van Constructie berekeningen 

Tijdens een verbouwing zijn in de meeste gevallen constructie berekeningen noodzakelijk en verplicht. Het is van groot belang dat deze berekeningen op de juiste manier worden uitgevoerd. BBN-H kan voor elk object de juiste constructie berekenen t.b.v. de vergunningaanvraag.

Aanleveren van een technische omschrijving

Om een goede vergelijking te kunnen maken m.b.t. de offertes van de gecontacteerde aannemers, wordt er door BBN-H een technische werkomschrijving opgesteld. Op basis van deze werkomschrijving worden de desbetreffende aannemers  verplicht om de zelfde werkzaamheden en de te gebruiken materialen aan te bieden, zodat er een duidelijk prijsvergelijk ontstaat.

Contact

Hulswitweg 45, 2031BG Haarlem

06 38127370

Info@bbn-h.nl