Bouwkundige keuringen 

Bij BBN-H kunt u ook terecht voor diverse bouwkundige keuringen. Tijdens een bezoek aan het object zullen alle bouwkundige onderdelen worden bekeken en eventuele gebreken zullen worden vastgelegd in een rapport.

Waarom zou u een aankoopkeuring laten uitvoeren?

Door een aankoopkeuring wordt u op de hoogte gebracht van de bouwtechnische staat van een onroerend goed. Een “must have” voordat u overgaat tot de definitieve aankoop. Als bouwkundig inspecteur breng ik u door middel van een bouwkundig rapport op de hoogte van de technische gebreken en eventuele benodigde renovaties. Een aankoopkeuring kan verplicht gesteld worden door een hypotheekgever en geeft daardoor een stuk zekerheid aan de hypotheeknemer. Het tijdstip van de aankoopkeuring kan door u zelf worden bepaald. Een aankoopkeuring kan plaatsvinden voor of na het doen van een bod op een onroerend goed. 

Heeft u echter interesse in een huis waar veel aan gedaan moet worden, dan raad ik u aan om een aankoopkeuring vooraf te laten uitvoeren. Dit, omdat u de uitslag van de aankoopkeuring dan kan laten meewegen in uw bod.

Een aankoopkeuring informeert u over:

  • De bouwkundige gebreken van een onroerend goed
  • De werkzaamheden die per direct uitgevoerd moeten worden.
  • De werkzaamheden die raadzaam zijn om op een later tijdstip uit te voeren.
  • De investeringen die direct of op later tijdstip gemaakt moeten worden.
  • U stelt zich als koper actief op tegen eventuele gebreken.
  • U kunt ter alle tijden bij de inspectie aanwezig zijn.
  • Al uw vragen zullen beantwoord worden en indien nodig, in het rapport worden weergegeven.

De kosten van een aankoopkeuring bedragen vanaf: 345 euro inclusief BTW

Waarom een verkoopkeuring laten uitvoeren?

Door een verkoopkeuring wordt u op de hoogte gesteld over de bouwkundige staat van het in uw bezit zijnde onroerend goed. Als bouwkundig inspecteur breng ik  u door middel van een bouwkundig rapport op de hoogte van de  eventuele technische gebreken, waardoor u bij de verkoop kan voldoen aan uw meldingsplicht.

De kosten van een verkoopkeuring bedragen: 345 euro inclusief BTW

 

Waarom een verbouwkeuring laten uitvoeren?

Heeft u plannen om te verbouwen, maar weet u niet of al uw wensen te realiseren zijn? Dan kan ik samen met u puntsgewijs uw onroerend goed bekijken en u objectief informeren over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Door mijn nauwe contacten met diverse aannemers ZZP ers en jarenlange ervaring, krijgt u met een verbouwkeuring een realistische begroting voorlegt. Indien gewenst kan ik u een geheel vrijblijvende offerte voor uw verbouwing geven.

Mocht u tevens geïnteresseerd zijn in een totale begeleiding van uw project, waarbij u vooraf een duidelijk overzicht krijgt van de geplande werkzaamheden, dan bent u ook op het juiste adres!

"Ter plaatsen zal direct een deskundige advies worden gegeven m.b.t. de geconstateerde gebreken en de daarmee gemoeide kosten"

Waarom een opleveringskeuring (Nieuwbouw)

Het bouwkundig rapport dat u na de opleveringskeuring ontvangt, zorgt er voor dat uw aannemer zich niet kan onttrekken aan deze objectieve keuring. Waardoor hij de eventuele gebreken voor zijn rekening zal moeten nemen.

Door een opleveringskeuring van een nieuwbouwwoning krijgt u de garantie dat:

  • De woning voldoet aan alle geldende kwaliteitseisen en-normen.
  • De uitvoering conform de afspraken is uitgevoerd.

Waarom een certificaat energielabel nemen?

Met een energielabel kunnen potentiële bewoners en huurders in één keer zien of de woning zuinig of onzuinig is. Door de regering is bepaald, dat als u uw onroerend goed wilt gaan verhuren of verkopen u vanaf februari  2015 een definitief energie-label nodig heeft.

 

Contact

Hulswitweg 45, 2031BG Haarlem

06 38127370

info@bbn-h.nl